Telèfon
+376 803 344
Horari
De dl a dv de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 18:00 h
Segueix-nos!
Contacta'ns

ÀREES DE PRÀCTICA

TREBALLEM PER OFERIR-TE TOTA MENA DE SOLUCIONS JURÍDIQUES INNOVADORES I ADAPTADES ALS CANVIS DE LA SOCIETAT ACTUAL
Silvestre Advocats Drets Fonamentals

DRETS FONAMENTALS

Defensem els drets fonamentals dels ciutadans en tots els àmbits jurisdiccionals mitjançant els procediments extraordinaris previstos en la Constitució.

PENAL

Realitzem representació i direcció lletrada davant totes les instàncies penals, oferint l’estratègia més adequada a partir d’una dilatada experiència.

CIVIL

Prestem assessorament en tota mena d’accions de naturalesa civil, amb la finalitat de preservar les relacions patrimonials i personals dels nostres clients.

MERCANTIL

Oferim assessorament en serveis i operacions empresarials, realitzant totes aquelles accions relacionades amb activitats comercials.

ADMINISTRATIU

Prestem assessorament jurídic especialitzat a empreses i corporacions del sector públic i privat del Principat d’Andorra sotmesos al dret públic.

FAMÍLIA I SUCCESSIONS

Assessorem amb relació a les qüestions relatives al matrimoni així com de les conseqüències d’una separació, divorci o ruptura de la parella.

INTERNACIONAL

Participem activament en la defensa dels interessos dels nostres clients, coordinant defenses i accions judicials en l’àmbit internacional, en col·laboració amb diferents despatxos d’advocats d’altres països.

LABORAL

Oferim tots els serveis específics en l’àmbit laboral que afecten l’empresa o al treballador, prestant l’assessorament adaptat a cada situació, amb inclusió de totes aquelles accions judicials o administratives.

CASS

Prestem els serveis necessaris per defensar dels seus interessos prop de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social, sigui a títol personal (pensions d’invalidesa per malaltia o accident de treball) o com a empresari.

COMPLIANCE

Silvestre Advocats, responent a les necessitats legals actuals, posa a disposició de les organitzacions un servei d’assessorament i formació en prevenció, ofert per l’àrea de Compliance.