Advocats Andorra Penal Civil Administratiu Laboral
Advocats Andorra Penal Civil Administratiu Laboral
Advocats Andorra Penal Civil Administratiu Laboral
Advocats Andorra Penal Civil Administratiu Laboral
advocats Andorra Penal Civil Mercantil Administratiu Laboral Separacions Divorcis Succions 

Silvestre Advocats – Despatx pluridisciplinari – Principat d’Andorra

Valorem l’experiència com un actiu en l’exercici de l’advocacia. L’equip de Silvestre Advocats té una reconeguda trajectòria en l’exercici i la defensa dels interessos dels nostres clients, tal i com avalen els nostres resultats. L’experiència professional del nostre equip es veu reforçada amb la formació continuada en les diferents  matèries jurídiques i tècniques en les que participem.

La creixent complexitat tècnica dels afers, la seva dimensió i globalització, requereixen un coneixement intens i profund. El nostre despatx compta amb advocats i col·laboradors interns i externs per garantir el millor servei als nostres clients en aquelles causes que tenen connexions amb jurisdiccions foranes, garantint un servei integral als nostres clients.

Amb la finalitat de donar el millor servei, el nostre despatx treballa en equip internament i també amb altres despatxos d’advocats andorrans i estrangers, cooperant en la defensa de clients comuns. També cooperem assessorant jurídicament en sectors professionals diferents als estrictament legals, com poden ser les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), construcció i sanitat, entre altres.

Els nostres clients es veuen en moltes ocasions en la necessitat de sol·licitar els nostres serveis, havent-se d’enfrontar a situacions i procediments que els hi són completament desconeguts, motiu pel quin a Silvestre Advocats traslladem la informació i assessorament de forma clara, detallada i directa, reservant els tecnicismes pel lloc on s’han d’utilitzar.

Silvestre Advocats assumeix la seva responsabilitat social corporativa. Per aquest motiu, juntament amb les causes que per benefici de justícia gratuïta ens són atribuïdes pel Col·legi Oficial d’Advocats d’Andorra, prèvia valoració per part de la direcció, dediquem part dels nostres recursos a la defensa dels interessos de ciutadans que no poden fer front a les despeses de la seva defensa.