La firma

Mon

Silvestre Advocats és un despatx d’advocats pluridisciplinari fundat l’any 1999 per Josep Antoni Silvestre Cánovas, llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra i especialitzat en dret Comunitari, Comunitats Europees i Unió Europea. Va formar part del Consell General (Parlament del Principat d’Andorrà) com a secretari de comissions legislatives, per posteriorment fundar el seu propi despatx professional, essent en aquell moment el professional més jove en donar-se d’alta al Col·legi d’Advocats d’Andorra.

Avui Silvestre Advocats té una eminent tasca dedicada a la defensa penal i de drets fonamentals. Juntament amb aquesta especialitat, el caràcter pluridisciplinari del nostre equip ens ha fet créixer en tots els àmbits de la pràctica jurídica, realitzant assessorament del sector públic andorrà, empreses i particulars en l’àmbit penal, civil, mercantil, laboral i administratiu.

Silvestre Advocats s’ha consolidat en el mercat jurídic andorrà, introduint-se internacionalment en altres jurisdiccions mitjançant la defensa dels interessos dels nostres clients a Espanya, França i Estats Units.